Een behandeling kost € 75,00.

Op basis van mijn lidmaatschap van de VNT heeft u bij veel ziektekosten verzekeraars recht op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling, via een aanvullend pakket. Zie vergoedingen 2018.

Daarnaast wordt CranioSacraal Therapie ook door veel ziektekosten verzekeraars via het aanvullende pakket (gedeeltelijk) vergoed, vooropgesteld dat de behandelend therapeut is aangesloten bij het Register Craniosacraal therapie. Zie hiervoor deze website.

Het is slechts een indicatie en uw kunt er geen rechten aan ontlenen! Het veiligst is om met uw zorgverzekeraar contact op te nemen of om uw polis er op na te kijken.

Het is niet zo dat de rekening door mij bij uw zorgverzekeraar wordt ingediend. U kunt dit zelf achteraf doen, vooropgesteld dat de behandeling inderdaad (gedeeltelijk) vergoed wordt.

Een behandeling die uiterlijk 24 uur van te voren, telefonisch op nummer 020-6148261 is geannuleerd, wordt niet in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak binnen deze 24 uur, of het niet (kunnen) nakomen ervan, wordt deze wel in rekening gebracht.

vnt